#2

Assalammualaikum . Hye . :)

Okay okay aku dah dapat idea . Sembang pasal " CRUSH " nak ? haha . Dulu aku ada crush . Dulu okay . haha . Tapi tak la dulu sangat . Okay sembang keling . O,o

Nak tau crush aku sapa ? Nak tak ? Nak ? Budak ni satu kelas dengan aku . Serious .

-
-
-
-
-


Handsome tak ? Handsome kan ? Kau ada? Haha . Okay , aku tipu . Tak kan la aku nak letak gambar crush aku kat sini . Mana boleh ! Haha . Crush tak crush . Aku dah tak minat nak admire kat orang ni . Biarlah orang admire kita pulak kan ? Alaa sekali sekala , bila lagi nak merasa orang admire kat kita kan . Waktu tu memang heaven gila lah bila orang admire kita . Wahhh ! Mimpi di siang hari kau ni jah . haha . 

Sekarang ni Zayn Malik ja " boyfriend " baru aku . Dah . Jangan paksa aku suka dekat orang lain . :D

4 comments:

Si qusowt said...

hak3..kalau betol la mamat dlm gambo 2 crush u...hensem gilak!haha
follow n coment here..hope hit me back k
:)

nadia arrumaisha said...

sis no comment ttg entry neh... apapun slm kenal ya dear

zuk zuhaiza said...

singggah.


no worries kalau single pun kan?

nas @ miss qs said...

pergh,mamat ni ker crush kau dulu dik>hehe..akak rasa kau patut kejar dia balik..haha